Как да украсим дома си за Великден?!

26 април 2019

Великден е специален празник за целия християнски свят. Голямо значение за празничната атмосфера има и декорацията на нашия дом. Вложете цялата си положителна енергия и фантазия, за да го направите неповторим и уникален.

IMG_6054

IMG_6094

Габриела Куршумова бе любезна да посрещне екипа ни в своето жилище и да ни предложи интересни идеи и предложения за празничната декорация. Всеки един кът в нейния дом е специално аранжиран за най – светлия християнски празник Великден. От голямо значение е и аранжирането на масата. Чашите, приборите, чиниите, дори покривката могат да бъдат с великденски елементи и декорации по тях.

IMG_6146

IMG_6065

Пазарът изобилства с празнични декорации, така че не е никак трудно да се справите и сами без помощта на дизайнер. Ако вложите любов и фантазия, разбира се, резултатите ще са налице. Само така ще направите вашата тематична декорация специална и ще дарите с радост хората около вас. Освен боядисаните яйца на масата имат място и свещи, дребни фигурки и цветя. Всички декоративни елементи се свързват с новия живот, с дома и грижовността. Присъствието им в интериора създава уют, спокойствие и ведро настроение.

IMG_6180

IMG_6182

Никога не подценявайте тематичната декорация, защото тя е от голямо значение за празничното ни настроение. Разбира се не бива и да прекалявате с нея, но в крайна сметка всичко е въпрос на личен избор и усет към детайла.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)