И победителят е Мики Рурк

29 ноември 2014

Холивудският актьор и секс символ от миналото Мики Рурк участва и спечели боксовия мач с американския боксьор Елиът Сиймур. Рурк изпрати съперника в нокаут във втория рунд на мача. Битката се проведе на 28 ноември в московската Държавна централна концертна зала „Русия“.

По време на срещата, 62-годишният Рурк успя да нанесе поредица от удари върху тялото на 29-годишния Сиймур, като същият на два пъти се оказваше на земята след тях, но при втория случай не успя да се надигне в рамките на 10-те секунди и бе обявен нокаут.

И победителят е Мики Рурк

Заслужава да се отбележи, че експертите прогнозираха успеха на Рурк

Мики Рурк се занимава с бокс от 12 годишен, за последен път актьорът е участвал в мач през 1994. Рурк съобщи, че е загубил 16 килограма по време на интензивната си подготовка в Москва. Актьорът тренира под ръководството на известния специалист Фреди Роуч, който през различни периоди от време е подготвял Майк Тайсън и Оскар де ла Оя.

box_g_mickeyo_cr_608x342

Очевидно, усилията на Мики не са били напразни  –  поздравления за успешното завръщане на ринга!

Асошейтед прес пък отбелязва, че мачът е минал в доста бавно темпо, а двамата съперници често са се отдръпвали един от друг и са сваляли гарда. Направете своите изводи от следващия кратък откъс от боксовия мач:

 

Снимки: Foxsports.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)