Италианската DJ сензация Deborah de Luca този петък в Temá

Италианската DJ сензация Deborah de Luca този петък в Temá

11 декември 2014

От седмици се говори за това парти, а стотици тръпнат в очакване за една повече от еуфорична петък вечер.

Италианската DJ сензация Deborah de Luca ще взриви българската публика този петък, 12 декември в новооткрития клуб Temá. Над 400 фена на клубния саунд ще пръснат шевовете на Temá, който си поставя задачата да бъде един различен urban style клуб, достъпен за ценители на клубната култура.

Италианската DJ сензация Deborah de Luca този петък в Temá

Deborah de Luca намира в музиката смисъла на живота си. Преди да се превърне в един от най-добрите и бързо развиващи се диджеи, тя е моден дизайнер, работила е като барманка и професионална денс пърформърка върху кубове в най-големите европейски клубове и точно тогава Deborah de Luca решава да застане от другата страна на конзолата.

Красивата неаполитанка има уникален подход, тя буквално не спира за записва в таксита, от телевизора, в хотели  – вокални фрагменти от песни на великите класици на миналото, които умело „стопява“ в Tech House звученето на своите сетове.

Всъщност Deborah de Luca има дълбоко отношение към музиката и я създава на живо, като вкарва на точното място – правилния вокален момент. Точно затова всяко нейно участие остава незабравимо и уникално. Такова ще бъде и това, в София, на 12 март, този петък в клуб Temá. Само за 3 години Deborah de Luca става топ артист и извън границите на Италия и гастролира на най-престижните клубни сцени на Франция, Испания, Португалия, Гърция, Турция, Швейцария, Белгия, Чехия, Германия, Мароко, Тунис, Русия, Босна, Йордания, Сирия, Египет и Алжир. Deborah de Luca е резидент на най-добрия хаус клуб в Италия – Adrenalinе, а всеки уикенд пуска в Милано, Рим, Болония и Милано.

Зад пулта в клуб Temá ще застане и италианския диждей Flavio Molin Pradel, който има свой собствен стил, базиран на Tech House & Groovy звучене. Стабилен съпорт за италианските топ артисти ще даде и култовия JACKROCK / Renesanz. Домакините са подготвили ефекти, лазерно шоу и тематична мултимедия.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)