Изпепеляваща любов

17 юни 2014

Не, това не е кадър от поредната холивудска продукция. А напълно „обикновена“ сватбена снимка. Професионалният фотограф Джош Нютън трябвало да заснеме фотосесия с участието на една булка, един младоженец, но ненадейно към тях се присъединил и един горски пожар. Ейприл Хартли и Майкъл Уолбър били избрали перфектното място за да си кажат заветното „Да!“ в гора, намираща се в щата Орегон. Но съвсем неочаквано там се разразила истинска огнена стихия.

wildfire-bend-wedding-photo-josh-newton-11

Гостите на тържеството разбрали за опасността от пожарникарите, които пристигнали малко преди младоженката да се появи пред олтара. Униформените настоявали всички да бъдат евакуирани на мига, но в крайна сметка, заради сълзите в очите на булката, склонили събитието да се състои, но колкото се може по-бързо.

slide_353295_3839574_free

Сватбеният обред приключил за около 20 минути, след което всички присъствали на него тръгнали да се разотиват. Двамата влюбени обаче проявили завиден кураж и решили да се възползват от екстремната ситуация, а фотографът създал тези наистина уникални снимки за техния сватбен албум. Най-добре ще е върху него да бъде написано „Изпепеляваща любов“, нали?

За още любопитни новини посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

снимки: joshnewton.pass.us

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)