Изненада: Киану Рийвс и Уинона Райдър се оказаха женени от 26 години

25 август 2018

В ново интервю за Entertainment Weekly актрисата Уинона Райдър сподели, че тя и Киану Рийвс случайно са се омъжили съвсем официално, по време на снимките на филма „Дракула“ през 1992 г., съобщава INSIDER. „Не, заклевам се на Бога, мисля, че сме женени в реалния живот“, заявява актрисата.

Както потвърждава и самият Франсис Форд Копола, който режисира филма – за да изглежда сцената по-достоверна, той я е заснел в истински параклис с реален румънски свещеник по всичките правила.

Но когато попитаха Рийвс за потвърждение, той сякаш се мъчеше да си спомни: „Казахме ли „Да“?“, попита той. „Не помниш ли? Беше на Деня на Свети Валентин“, подсеща го Райдър. „О, боже, ние сме женени“, заявява Рийвс.

Киану Рийвс и Уинона Райдър

Двойката в компанията на Джулия Робъртс

Копола казва, че достоверността на брака им изглежда трябва да се провери, продължава The Guardian. „Всъщност беше доста автентично и мисля, че и много красиво, защото направихме истинска церемония и извикахме истински свещеник“, каза Копола за сцената от филма. „Така че, в известен смисъл, когато заснехме всичко, осъзнахме, че Киану и Уинона наистина са женени в резултат на тази сцена.“ Ако всичко това се окаже вярно, Рийвс и Райдър биха могли да се окажат женени през последните 26 години.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)