Избират Miss Playmate 2018 на 7 септември

23 август 2018

Bedroom Beach е домакин на грандиозното събитие Cinderella’s’ Night, на което ще бъде избраната новата носителка на титлата Playmate Of The Year.

Английското време, което ни преследваше цяло лято, не успя да охлади страстите около финала нa най-горещия конкурс Playmate Of The Year. В средата на юли, на лудо парти в  Bedroom Beach в Слънчев бряг,  сп. Playboy официално представи единадесет претендентки за титлата, която носят само най-сексапилните и красиви момичета. Красавиците изгряха на корицата на Мъжката Библия, в която изповядаха личните си истории с откровени интервюта и впечатлиха с екзотична фотосесия, заснета в Hotel Royal Castle Design & Spa. С представянето им, магията на лошото време беше развалена, дъждове секнаха, а облаците се разнесоха. Като в приказка…

Именно като в приказка ще продължи и конкурсът, чийто край е съвсем близо. Момичетата развиха собствени кампании в социалните мрежи, гостуваха на различни медии, участваха в щури летни купони, за да привлекат повече гласоподаватели в специалната платформа за гласуване на Playboy.bg. Едноименната история за Пепеляшка стартира преди месец с обявяването на претендентките. Архитектки, психоложки, адвокатки, футболистки, силиконови и естествени красавици, татуирани майки и модели се надпреварват да спечелят публиката и да блеснат пред журито. Кулминацията на лятото ще е на 7 септември, петък, когато конкурсът ще завърши с епична Cinderellas’ Night в BedroomBeach, Слънчев бряг, на което гост диджей ще е DJ Mascota. Само, че не стъклена пантофка, а истинска кристална корона ще заблести на новоизбраната Пепеляшка, която с гордост ще се окичи и с най-желаната титла – Playmate Of The Year 2018.  Но част от приказката могат да станат само Пепеляшките и специалните гости, които навреме са си направили резервации за бала. Дали партито Cinderellas’ Night  ще продължи три дни и три нощи предстои да разберем. Като в приказките – присъстващите ще разказват, а другите – ще чакат да им бъде разказано.

Следвай новините около конкурса Playmate Of The Year във Facebook и не пропускай да си направиш резервация за Cinderellas’ Night.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)