„Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“ с официален тийзър

28 юли 2014

Фенове на „Игрите на глада“, радвайте се! В Интернет излезе новият тийзър на следващия фантастичен епизод – „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“ .

В 60-секундния видеоклип отново се срещаме с любимите ни герои в лицето на Джулиън Мур, Филип Сиймур Хофман, Лиъм Хемсуърт, и, разбира се, Дженифър Лоурънс.

20140728-game-6

Световният феномен „Игрите на глада“ продължава да поддържа разбушувалия се огън с новия филм „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“, който заварва Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) в окръг 13, след като тя буквално разрушава игрите завинаги. Под ръководството на Президент Койн (Джулиан Мур) и напътствията на доверените си приятели, Катнис разперва криле и се впуска в борба за спасяването на Пийта (Джош Хъчерсън) и един народ, вдъхновен от нейния кураж.

20140728-game-4

За съжаление Джош Хътчерсън не се появява в тийзъра по някаква причина, но ние се надяваме, че в следващото видео (или още по-добре, ако е пълен трейлър!) той ще излезе в целия си блясък.

20140728-game-2

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I“ е Франсис Лоурънс, а сценарият е дело на Дани Стронг и Питър Крейг. Продуценти са Нина Джейкъбсън и Джон Килик. Филмът е създаден по третия от трилогията романи на Сюзън Колинс, издадена в тираж от над 65 милиона само в рамките на САЩ.

снимки: от тийзъра

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)