Пеньо Иванов

Ивитал Пеньо Иванов доказа, че ЛЮБОВТА е една!

06 декември 2014

В навечерието на Коледните християнски празници, когато да бъдеш с любими хора и да споделиш миговете на щастие е най-хубавото нещо, Пеньо Иванов разчувства всички нас с ЛЮБОВ ЕДНА.

DPP_2238

След като посрещна близки приятели и гости, Пеньо Иванов поздрави гостите прочувствено:

DPP_2395

„Здравейте и добре дошли, скъпи приятели! Радвам се да ви видя в тази зимна вечер и отново ще говорим за любов. Любовта, която ни събра тук, за да се докоснем до емоции, които познава всеки един от нас. Да чуем и усетим как изглежда любовта!“

DPP_2375

Евгени Минчев бе атрактивен водещ на събитието. Шеф Пеньо Иванов е познат на аудиторията, но в тази вечер той разказва и представя  своята „Любов една“. Той събра всичко, което иска да ни каже за нея, в четири стихосбирки. Три от тях вече познавате – „Любов една“, „Любов единствена“ и „Любов вечна“. Четвъртата, която излезе от печат преди броени дни  вече е сред нас. Именно приятелите на Пеньо и хората които познават неговите емоции бяха хората, които изпратиха предложенията си за името на четвъртата книга с неговите емоции. Тук следва да се изкажат  благодарности за Виктория Кесаровска, която обяви наградата в конкурса за име на тази книга. Ваучер на услуги в центровете на Виктория Спа за 1000 лева.

DPP_2404

 На сцената бяха представени едни прекрасни картини. Тези картини са една друга емоция. Една емоция на един талант, една емоция провокирана от стиховете на Пеньо и въплатена в чудесни акварели и няколко големи платна. Нарисувани в много топли чувства от Моника Господинова!

Моника Господинова е завършила Националната Художествена Академия специалност „Живопис“ под ръководството на проф. Божидар Бояджиев и проф. Станислав Памукчиев. Има зад гърба си две самостоятелни изложби, като втората е реализирана с подкрепата на Британското посолство за България. Участвала е в множество съвместни експозиции в цялата страна. Нейните художествени способи са, както живопис, така и различни техники за илюстрация. През 2013г. получава покана за участие в онлайн каталога на най-голямата галерия за съвременно изкуство в Лондон – Saatchi ART.

DPP_2496

От 2010г. до днес Моника работи върху развитието на своята марка MGrieL, като влага цялото си познание в областта на  живописта в изготвянето на своите тоалети. Освен като дизайнер за своята марка тя е и стилист, участващ в рекламни телевизионни продукции, видео клипове, ТВ предавания и отговаря за личният стил на популярни личности – Ива Екимова, Славчо Парушев, Ива Ангеличева, Невена Цонева и др.

DPP_2494

Паралелно с развитието си като творец Моника Господинова се занимава с инициативи спомагащи интеграцията на деца и възрастни с различни специфични нужди, като за да бъде максимално полезна в областта тя завършва Магистърска степен на „Детско-юношеска и училищна психология в СУ“.

DPP_2416DPP_2427

Етно музиката на Костадин Генчев, озвучи с кавал и дудук четенето на някои то най-хубавите стихове от новата  стихосбирка. Същото стори и Петьо Костадинов – чудесен гайдар, чиито звуци се вписаха като невероятен фон на стиховете от  „ЛЮБОВ ЕДИНСТВЕНА”.

DPP_2463

Певците Симона Сиванио, Владо Димов, Невена Цонева и  Сани Алекса допринесоха за  прекрасното свежо настроение на гостите.

DPP_2317

„Аз не съм поет, но това, за което сме се събрали тази вечер, носи в себе си цялата поезия на живота – и на най-важната му съставка – любовта. Без любов ястието не е вкусно – а както знаете, аз се занимавам с готвене цял живот, и за мен вкусното ястие е най-важно. Без любов ние просто съществуваме.“ , каза Пеньо Иванов. Той също така изрази благодарността си и няколко дами – Рени Бакърджиева,Антония Петрова и на Славка Каравелова. Събитието съвпадна с именния ден на прочутата бизнесдама Славка Каравелова и това донесе много поздрави и аплодисменти в залата.

DPP_2461

Пеньо Иванов изказа благодарност и на всички онези, които подкрепиха кампанията по представянето на „Любов една“ през тази година. Те повярваха в идеята, и направиха всички срещи изключително приятни и незабравими.И това са: Верига Спа Центрове „Виктория Спа”, Салони „Магама, „100 грама сладки”, „1 метър шоколад”, „Театър София”, „Лодки на вода”, „Алекс фешън бутик”, фирма „Жу”, Мария Илиева и нейните бижута, Хани Карамел, ресторант „Вернер“, Галерия Европа, Клуб Карамел, Клуб 20.08, Клуб + това, и медийните партньори от Хайлайф, Фотогруп, списание Меню, Биг. Бг, Любословие. И разбира се на IN LIFE, която отразяваше на живо цялото събитие.

DPP_2448

Стилното наддаване за произведения на изкуството и вещи, Пеньо Иванов „Лесно е да си добър“. В нея се включиха творци като Кеазим Исинов, Надежда Кутева – дъщеря на Филип Кутев и носител на Приза „Пазител на традициите“ категория Изобразително изкуство и много други български творци. Средствата отиват в подкрепа на Сдружение „СИЯЙНА ЗОРА”, град Шумен и тяхната инициатива „Неоткрити красиви надежде“.

DPP_2493

Вечерта бе освежена по много приятен начин от една изненада – стихове прочететоха не само водещите актьори, а бе  дадена възможност творбите да бъдат представени и прочетени от гостите. На сцената застанаха последователно Евгени Минчев, Жени Калканджиева, бизнесдамата на 2014 година Ружа Игнатова, главният редактор на In Life Марио Трифонов и други. Всеки сам избираше какво да прочете и …всички се убедиха колко лесно и красиво е да се говори за любов.

DPP_2474

Вечерта продължи с още една изненада – ревю с тоалетите на модна линия MGrieL с дизайнер Моника Господинова – Моделите са уникати с ръчно рисувани елементи и ръчно пришивани декорации от френска и италианска дантела. Марката е единствена по рода си, която изготвя цялостна визия с индивидуална концепция за всеки свой клиент, като всеки артикул се изработва в един единствен екземпляр! Тоалетите бяха представени от красиви, чувствени и обичащи дами, като всяка от тях носи своята история с MGrieL.

Поздравления за влюбената и романтична вечер и успех на стихосбирките на Пеньо Иванов.

In Life излъчи на живо цялото събитие, а пълен запис може да видите тук:https://inlife.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%8C%D0%BE-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нашата среща не свършва, нека да посрещнем отново Владимир Димов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)