Ибиса – белият остров на удоволствията!

Сподели:

Ибиса е градче, което може да се похвали, че е една от най-старите крепости в Европа – основано през 654 година, за да бъде фортификация на островите Ибиса и Форментера. Те са разположени в близост, днес част от прочутите Балеари, заедно с Майорка и Менорка. То е център на горещият остров и любимо място на европейските и световни звезди. Всички го наричат „Белият остров“. Средиземноморието е пълно с подобни усещания…

IMGP4955

С днешна дата, когато чуем името Ибиса, всички си мислим за една прекрасна лятна дестинация за купон и освободен живот, място, където всички задръжки падат и настроението е всичко. Абсолютно вярно!

Старата крепост пренася очарованието си и днес, стои като „стожер на реда“, които всички гледат и се наслаждават на носталгията на времето. Но днес тук е пълно с тълпи от туристи и хора, жадни за живот и забавление. Какво по-хубаво от това? А на консерваторите, Ибиса отговаря: Живота е живот!

IMGP4957

Малките калдъръмени улички около крепостта, изпълнени с шаренията на летните магазини, свежи и миришещи на настроение… Море, палми, жадни за забавление хора… Какво още?

IMGP4967

Да, въпросът е какво още: стотици туристи, дошли да усетят настроението на острова, ресторанти с прекрасна средиземноморска кухня с испански акцент, свежест и… приказни клубове, където лятото и усещанията са всичко! Това е Ибиса!

10645012_10152581222040210_1437614995972182628_n

Всеки ден тук излитат и кацат самолети от големите германски градове. Но не някакви си самолети, а Airbus със поне 350 пътници на борда. Прибавени са англичаните и самите испанци, които обичат най-горещата си точка на лятното забавление. Вълнуващи клубове, партита до зори и разгулен живот. Защо не?

paris-hilton-bringt-nachtclub-zum-toben-image_900x510

Парис Хилтън с новото си DJ амплоа не слиза от сцените на „Амнезия“ – един от най-големите клубове в света, Давид Гета е перманентен гост, а повечето световни звезди с удоволствие представят своето шоу – Кайли Миноуг, Кейти Пери, Ейша, Рики Мартин и… Да – островът на удоволствията!

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...