Ибиса – белият остров на удоволствията!

26 август 2014

Ибиса е градче, което може да се похвали, че е една от най-старите крепости в Европа – основано през 654 година, за да бъде фортификация на островите Ибиса и Форментера. Те са разположени в близост, днес част от прочутите Балеари, заедно с Майорка и Менорка. То е център на горещият остров и любимо място на европейските и световни звезди. Всички го наричат „Белият остров“. Средиземноморието е пълно с подобни усещания…

IMGP4955

С днешна дата, когато чуем името Ибиса, всички си мислим за една прекрасна лятна дестинация за купон и освободен живот, място, където всички задръжки падат и настроението е всичко. Абсолютно вярно!

Старата крепост пренася очарованието си и днес, стои като „стожер на реда“, които всички гледат и се наслаждават на носталгията на времето. Но днес тук е пълно с тълпи от туристи и хора, жадни за живот и забавление. Какво по-хубаво от това? А на консерваторите, Ибиса отговаря: Живота е живот!

IMGP4957

Малките калдъръмени улички около крепостта, изпълнени с шаренията на летните магазини, свежи и миришещи на настроение… Море, палми, жадни за забавление хора… Какво още?

IMGP4967

Да, въпросът е какво още: стотици туристи, дошли да усетят настроението на острова, ресторанти с прекрасна средиземноморска кухня с испански акцент, свежест и… приказни клубове, където лятото и усещанията са всичко! Това е Ибиса!

10645012_10152581222040210_1437614995972182628_n

Всеки ден тук излитат и кацат самолети от големите германски градове. Но не някакви си самолети, а Airbus със поне 350 пътници на борда. Прибавени са англичаните и самите испанци, които обичат най-горещата си точка на лятното забавление. Вълнуващи клубове, партита до зори и разгулен живот. Защо не?

paris-hilton-bringt-nachtclub-zum-toben-image_900x510

Парис Хилтън с новото си DJ амплоа не слиза от сцените на „Амнезия“ – един от най-големите клубове в света, Давид Гета е перманентен гост, а повечето световни звезди с удоволствие представят своето шоу – Кайли Миноуг, Кейти Пери, Ейша, Рики Мартин и… Да – островът на удоволствията!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)