Звездният отбор на Карин Ройтфелд и Harper’s Bazaar

02 август 2014

Преди ден ви представихме проекта „Забележителните жeни“ (Iconic women) – резултат от сътрудничеството между бившата главна редакторка на френския Vogue Карин Ройтфелд и изданието Harper’s Bazaar. Днес, с нетърпение, ви представяме снимките на всички звезди – световноизвестни красавици от няколко поколения, които се събраха на едно място за да украсят и изпълнят с живот септемврийския брой на изданието.

20140801-hb1

 

Списъкът на култoвите представителки, които са оставили своя отпечатък в една или друга област, превръщайки се в модели за подражание на хиляди жени по света е наистина впечатляващ: в него влизат топ модели от 90-те като Клаудия Шифър, Иман, Ева Херцигова, Линда Еванджелиста и Синди Крауфорд, както и обещаващите нови красавици като Джиджи Хадид и Стейси Мартин, поп икони като Лейди Гага и световно известни кинозвезди като Пенелопе Круз, Брук Шийлдс и Моника Белучи.

 

20140801-hb10

Всички героини бяха облечени в тоалети, подбрани от Карин Ройтфелд, разбира се, от величината на – Chanel, Lanvin, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana и други. Цялостната концепция от началото до край, всеки един детайл бяха контролирани от Ройтфелд.

20140731-gaga3f

 

Несъмнено кадърът, който буди най- голямо любопитство е този на Лейди Гага, който краси корицата на броя. Певицата позира, облечена от горе до долу в  Chanel, а вместо аксесоар, в ръцете си носи своето собствено куче – булдогът Ейша.

20140801-hb11

 

Самата Карин изглежда доволна от резултата: „Това портфолио е своеобразен израз на моите мечти от повече от 30 години. За реализацията на този проект имах нуждата от  много влиятелно списание, каквото е Harper’s Bazaar.“

20140801-hb17

Нека се полюбуваме на плодовете на това сътрудничеството…

За да научите още “модни” новини посетете страницата на inlife.bg във Facebook!

снимки: Harper’s Bazaar

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)