Звездна Коледа от Chanel

Звездна Коледа от Chanel

23 ноември 2014

Известната модна къща пусна лимитирана и ексклузивна колекция за новогодишните празници. Тази година, в очакване на коледните празници, любителите на бижутата и модата не е нужно да се притесняват за избора на подарък. Chanel пусна своя празнична ювелирна колекция от женски накити, наречена Les Cometes de Chanel.

Звездна Коледа от Chanel

Звездна Коледа от Chanel

1

Дизайнерите са решили да полетят над облаците и да докоснат звездите, които се превърнаха в символ на тази линия бижута. Елегантни обици, пръстени и луксозни висулки повтарят формата на звездата, явяваща се символ на Коледа и надеждата.

2

Дори самата Коко Шанел признава, че е наблюдавала кометите в нощното небе и се е възхищавала на ефирната красота на звездите.
За първи път Коко прави колекция бижута в Париж през 1932г. под името „Bijoux де Diamants“ и коментира: „Исках да покрия жените с блясък, със звезди! Звезди от всякакъв мащаб.“

5

7
Днес, нейната мечта е на път да се случи – една цяла плеяда от звездни украшения е на пазара за Коледа. Мъже, помислихте ли с какво да зарадвате половинките си за празника? Последвайте съвета на мадмоазел Шанел и покрийте любимата жена със звезди!

Снимки: Chanel

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)