За Добромир Банев никога не е късно

За Добромир Банев никога не е късно

12 ноември 2014

Снощи авторът представи новата си книга „В понеделник ще е късно”. Премиерата се състоя в книжарница „Хеликон България”, а залата беше буквално препълнена от негови почитатели. Добромир Банев прочете част от стиховете, включени в изданието на „Лъчезар Минчев”, като беше прекъсван от спонтанните бурни ръкопляскания на гостите, дошли да чуят любовните думи на поета. Сред публиката бяха Катерина Евро, Мартин Карбовски, Ирина Флорин, Йоко Захариев, Петър Антонов и съпругата на Орлин Горанов – Валентина, която също се оказа запален почитател на автора.

За Добромир Банев никога не е късно
В продължение на час и половина Добромир Банев раздаваше автографи, а хората търпеливо чакаха реда си на огромна опашка, за да се доберат до заветния му подпис. Всичките 150 екземпляра, предвидени за самата премиера, бяха изчерпани и много от гостите не можаха да се сдобият с книгата. На тях авторът обеща нарочна среща, на която да „поправи тази грешка” в най-близко време.

DSC_4961

Добромир Банев нашумя още с дебютната си книга „Еднакво различни”, включваща поезия и проза. Книгите „Абсурдни времена” и „Абсурдни времена 2”, написани съвместно с Маргарита Петкова – в случая редактор на премиерната му книга „В понеделник ще е късно”, счупиха всички рекорди по продажби на българския книжен пазар.

DSC_4947
Любов, очарование и стил – тези три думи описват атмосферата от снощната празнична вечер. „В понеделник ще е късно” от днес е в книжарниците и ние, от In Life, препоръчваме на всеки да се докосне за нея. Зашото ако досега не сте прочели някое негово стихотворение трябва да знаете, че за Добромир Банев никога не е късно…

снимки: Ивелина Чолакова за Damayanti & Lansky Studio Photography

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)