Запознайте се с новия Philipp Plein

22 септември 2014

Всички сме свикнали с много ефекти и грандиозно шоу по време на ревютата на Philipp Plein. Този път дизайнерът представи колекцията си много по – семпло и земно. И не само това –  той напълно е променил концепцията на марката, като е оставил зад гърба си темата „огън – верига – кожа – дързост“. В предпоследния ден на модните шоута в Милано зрителите видяха очарователни и сладки момичета, които бяха облечени в къси коктейлни рокли, а в края на шоуто дизайнерът представи и няколко едноцветни модела в дълги рокли.

1

34

Филип Плейн не се е отказал напълно от кожата, оставяйки единствено якета от естествена кожа, умело съчетани с обемисти поли в перлено синьо, жълто и червено. Заслужава да се отбележи, че тези три цвята са ключови в колекцията.

14

Единствено при обувките има ясно изразено предпочитание към сините сандали. Красиво допълнение към всички модели, представяни на подиума в един тон, са кожените чанти, които се различават една от друга по отношение на размера.

29

Снимки: Philipp Plein

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@inlife.bg to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.