Задушени гъби с чесън

Задушени гъби с чесън

30 ноември 2014

Необходими продукти:
10 големи печурки
4 с. л. зехтин
4 ск. чесън
4 ч. л. лимонов сок
2 с. л. ситно нарязан магданоз
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Зехтинът се загрява и в него се слагат да се запържват нарязаните на четвъртинки гъби. Пържат се няколко минути, като се разбъркват. Добавят се пресованият чесън и лимоновият сок и се овкусява с черен пипер и сол. Пържи се още няколко минути, като се бърка.
Сервира се топло, поръсено с магданоз.

снимка: superchevere.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)