ЖЕНА на годината 2014

09 декември 2014

На официална церемония бяха избрани носителките на приза „Жена на годината“ на сп. „Грация“ в България. Признанието е за обществен принос в последните 12 месеца.

Тази година за конкурса беше избрано посланието „Природата в нас – завръщане към началото“.
Целта бе да бъдат отличени най-добрите дами в 11 категории – „Мода (Лица)“, „Мода (Дизайн)“, „Сцена (Актриси)“, „Сцена (Музика)“, „Спорт“, „Култура“, „ТВ (Шоу)“, „ТВ (Публицистика)“, „ТВ и Кино (Актриси)“, „Бизнес“ и „Общество“.

DPP_20938
Водещите на предаването „Х фактор“ Алекс Раева и Мария Игнатова получиха отличието „Жена на годината“ в категорията за „ТВ шоу“.
Красивата манекенка и модел Нора Шопова бе отличена в категория „Мода (Лица)“, а младата дизайнерка Мила Атева спечели приза за „Мода (Дизайн)“.

DPP_20888
Певицата Жана Бергендорф стана победителка в категорията „Сцена (Музика)“, а актрисата Лилия Маравиля стана първа в „Сцена (Актриса)“.

DPP_20895

Момичета от ансамбъла по художествена гимнастика спечелиха приза „Жена на годината“ на България в категория „Спорт“. Както е известно, през месец септември гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика станаха световни шампионки в многобоя и спечелиха сребърен медал на финала на ленти и топки на шампионата на планетата в Измир (Турция).

В категория „Общество“ бяха отличени две от създателките на фондацията „Очи на четири лапи” – Албена Алексиева и Елка Коджабашева.

DPP_20918
В категория „ТВ (Публицистика)“ се открои името на Десислава Ризова.

DPP_20952
Актрисата Силвия Петкова, която познаваме от редица сериали и филми („Стъклен дом“), е „Жена на годината 2014“ в категория „ТВ и Кино (Актриси), а главният изпълнителен директор на „Пощенска банка“ Петя Димитрова спечели в категория „Бизнес“.

DPP_20833
За категория „Култура“ призът бе даден на Малина Едрева, шеф на комисията по култура в Столична община, грабна приза в категория Култура.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)