Етикетен принтер с безжична връзка

Сподели:

Brother пусна нов етикетен принтер от серията P-Touch, който с безжичната си свързаност ще може да се използва споделено от всички в офиса. Това е Brother PT-P750W, който работи с Windows, Mac, а също така и с таблети и смартфони през Wi-Fi мрежата или NFC интерфейса. Новият модел е три пъти по-бърз от конвенционалните етикетни принтери! Дори да не го осъзнаваме, всички се нуждаем от етикети. За надписване на папки, кутии, шкафове, офис оборудване, кабели, детски дрехи и принадлежности. Brother е една от най-големите световни компании, производител на етикиращи устройства, подходящи както за професионална употреба, така и за домашни потребители. С PT-P750W всички в офиса могат да печатат етикети лесно и бързо, споделяйки си принтера през Wi-Fi мрежата. Той работи с повечето популярни операционни системи – Windows, Mac, смартфони и таблети. За мобилните устройства е нужно да се изтегли безплатното приложение на Brother iPrint&Label, което върви както под iOS, така и под Android и Windows Mobile. С мобилен телефон или таблет можете да отпечатвате етикети освен през безжичната мрежа и чрез допир на устройството до етикетния принтер близо до неговата NFC зона.

PT-P750W_2_sm

Още практични детайли
Новият етикетен принтер идва с вградена олекотена версия на софтуера, така че можете да правите и отпечатвате етикетите си веднага.
Пълната версия на софтуера, която се изтегля от интернет напълно безплатно (P-touch Editor 5.1), дава всички възможности за работа с принтера – множество вградени шрифтове, баркод протоколи, готови шаблони на етикети, възможност за вграждане на лога и поддръжка на база данни – възможност за печат на етикети директно от таблица с артикули в Excel напр. Допълнителни шрифтове и дизайни на етикети могат да се изтеглят през облака от сървъра на Brother в интернет.
PT-P750W е снабден с вграден автоматичен нож с пълно и частично прорязване, което е много удобно за работа с вече направените етикети.

Brother ленти с всякакви приложения
Ламинираните ленти TZe за етикетните принтери P-touch на Brother се състоят от шест слоя, образуващи един тънък, но изключително здрав и издръжлив етикет. Символите се отпечатват чрез термо трансфер и се затварят като в сандвич между две предпазни покрития от полиетиленово фолио (PET). Резултатът е фактически неразрушим етикет, издържащ на всякакви неблагоприятни влияния – като течаща вода, екстремни температури, химикали, слънчева светлина и надраскване.

снимки: Brother

 

 

 

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...