Етикетен принтер с безжична връзка

26 август 2014

Brother пусна нов етикетен принтер от серията P-Touch, който с безжичната си свързаност ще може да се използва споделено от всички в офиса. Това е Brother PT-P750W, който работи с Windows, Mac, а също така и с таблети и смартфони през Wi-Fi мрежата или NFC интерфейса. Новият модел е три пъти по-бърз от конвенционалните етикетни принтери! Дори да не го осъзнаваме, всички се нуждаем от етикети. За надписване на папки, кутии, шкафове, офис оборудване, кабели, детски дрехи и принадлежности. Brother е една от най-големите световни компании, производител на етикиращи устройства, подходящи както за професионална употреба, така и за домашни потребители. С PT-P750W всички в офиса могат да печатат етикети лесно и бързо, споделяйки си принтера през Wi-Fi мрежата. Той работи с повечето популярни операционни системи – Windows, Mac, смартфони и таблети. За мобилните устройства е нужно да се изтегли безплатното приложение на Brother iPrint&Label, което върви както под iOS, така и под Android и Windows Mobile. С мобилен телефон или таблет можете да отпечатвате етикети освен през безжичната мрежа и чрез допир на устройството до етикетния принтер близо до неговата NFC зона.

PT-P750W_2_sm

Още практични детайли
Новият етикетен принтер идва с вградена олекотена версия на софтуера, така че можете да правите и отпечатвате етикетите си веднага.
Пълната версия на софтуера, която се изтегля от интернет напълно безплатно (P-touch Editor 5.1), дава всички възможности за работа с принтера – множество вградени шрифтове, баркод протоколи, готови шаблони на етикети, възможност за вграждане на лога и поддръжка на база данни – възможност за печат на етикети директно от таблица с артикули в Excel напр. Допълнителни шрифтове и дизайни на етикети могат да се изтеглят през облака от сървъра на Brother в интернет.
PT-P750W е снабден с вграден автоматичен нож с пълно и частично прорязване, което е много удобно за работа с вече направените етикети.

Brother ленти с всякакви приложения
Ламинираните ленти TZe за етикетните принтери P-touch на Brother се състоят от шест слоя, образуващи един тънък, но изключително здрав и издръжлив етикет. Символите се отпечатват чрез термо трансфер и се затварят като в сандвич между две предпазни покрития от полиетиленово фолио (PET). Резултатът е фактически неразрушим етикет, издържащ на всякакви неблагоприятни влияния – като течаща вода, екстремни температури, химикали, слънчева светлина и надраскване.

снимки: Brother

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар