Есмер не може да каже „Сбогом“ на Благой Георгиев

30 август 2018

Бракът между Благой Георгиев и Есмер Омерова може да е в миналото, но не и чувствата на рускинята. Тя явно така и не може да прежали бившия халф, пише sportal.bg. Затова говори и един простичък факт. Танцьорката не се разделя с името на бившия си съпруг. То остава изписано на тялото й. Есмер така и не заличи татуировката, която си направи в знак на любов към Джизъса.

Тя изписа Blagoy на ключицата над дясната си гърда малко преди сватбата им през септември 2015 година. И не пропускаше шанс да я покаже на всички. Мнозина очакваха тя да я заличи напълно или да я промени след развода им. За изненада на всички това не се случи. Дори на последните снимки от това лято надписът се вижда ясно. Нейни фенове предположиха, че Есмер така и не може да преживее края на връзката им. Някои стигат и по-далеч, смятайки, че рускинята все още се надява да се съберат отново.

32203475_1538515499604788_4368160281822494720_n

Есмер не може да каже „Сбогом“ на Благой Георгиев

Засега не е ясно какво се случва с любовния татус на Благо, посветен на бившата му съпруга. Той изписа нейното име на бедрото си по времето, когато и Есмер се изрисува.

Георгиев и съпругата му се разделиха в началото на тази година след бурен брак, продължил по-малко от 3 г. По време на него те се събираха и разделяха на няколко пъти заради подозренията на рускинята, че Благо й кръшка. Двамата имат син Елай. След раздялата им бившият футболист остави цялото имущество, придобито по време на брака им, на Есмер. А то не бе никак малко. Най-скъпото от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва, който е оценяван на около 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което футболистът започна с жена си, е клиника за естетична хирургия. За Омерова остана и баровският им апартамент в руската столица.

снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)