Ема Уотсън посвети награда на... хамстера си

Ема Уотсън посвети награда на… хамстера си

04 ноември 2014

Ема Уотсън, отличена с наградата Britannia Awards за най-добра британска актриса, я посвети на любимия си хамстер Мили, неотдавна предал Богу дух.

Когато се снима в „Хари Потър и стаята на тайните“, Уотсън е 11-годишна. Тогава тя често носи на снимачната площадка любимата си Мили. Хамстерката седи или в коленете на Ема между два дубъла, или на рамото й, като се превръща в любимка на всички от снимачния екип – от режисьора до гримьора.

Веднъж Мили получава сърдечен пристъп на снимачната площадка. Всички от екипа се втурват да й оказват помощ, като един от операторите дори й прави сърдечен масаж. Друг път животинчето се загубва и Уотсън започва неутешимо да плаче. Снимките спират и екипът започва да издирва Мили, като за щастие на Ема откриват домашния й любимец невредим.

След кончината на хамстера познати на Ема специалисти по изготвянето на киномакети правят миниатюрна надгробна плоча с гравирано върху нея „Почивай в мир, Мили“. Колкото до Britannia Awards, особеното при церемонията бе, че се състоя не на Острова, а в хотел „Бевърли Хилтън“ в Холивуд.

снимка: huffingtonpost.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)