Екзотични папагали отново ще пърхат в София

10 септември 2016

Екзотични папагали отново ще пърхат в София. Macaw Garden Show отваря врати в Paradise Mall.

Най-голямата изложба на екзотични папагали в Източна Европа Macaw Garden Show се завръща отново в София.
Поради огромния интерес, събитието ще повтори успеха си, като изложбата ще отвори врати на 15 септември и ще приема посетители до 5 януари 2017 г., информират организаторите от „ПРофайл“.

item_45662

Екзотичното събитие се превърна в център на внимание не само от страна на малки и големи, но и на куп популярни личности. Специален гост на първото й издание беше президентът на Република България Георги Първанов и неговият внук- Георги и футболната звезда Благой Георгиев с дъщеря си Йоана.

9d7f87dc982906740d71442f66c0add970e9dd08
Image_5317040_126
изтеглен файл

От шоу средите на екцентричните пернати се любуваха още водещата “ На кафе“- Гала, звездата Цветелина Янева, Николета Лозанова, Светлана Василева, „Мис България 2015“- Марина Войкова, Али Алиев, Давид Михайлович и Ирина Папазова.

Организаторите и този път ще ощастливят един от посетителите на изложбата с атрактивно пернато като подарък. Томболата традиционно ще бъде изтеглена в популярно телевизионно предаване.

Това лято Macaw Garden Show посети за месец Бургас, където домакините Янко Кесаровски и Пламен Ковачев посрещнаха сред ВИП гостите си и певицата Тони Димитрова и Весела Неински.

Около 35 вида папагали ще бъдат показани в София. Седем вида Ара, седем вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, както и три много редки екземпляри ще могат да бъдат видяни на място в Paradise Mall.

Хиацинтовата Ара Джулс, която също ще бъде на изложбата, е позната на децата, като синият папагал от филма „Рио“. Не по-малко атрактивни са и Токо Тукана Рафи и специалният златен папагал Съни.

Това, което прави изложбата уникална, е, че птиците не са поставени в клетки, а летят на свобода. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им като в естествената им среда. За това допринася и специалният интериор, който кара посетителя да се чувства като в истинска джунгла.

Място на изложбата: зона Playground, Paradise Mall

всеки ден от 10:00 – 21:00 ч

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)