Едно пиано, много приятели и големият Васил Найденов

Едно пиано, много приятели и големият Васил Найденов

10 ноември 2014

Звездните вечери в пиано – бар Магнито продължават. В събота вечер клубът бе по – препълнен от всякога, защото гост звезда бе  големият Васил Найденов. Какъв по- хубав начин за прекарване на нощта от това да си в компанията на много приятели, едно пиано и най- големите хитове на обичаната от всички българска звезда.  Дълго ще се помни гостуването на Васил Найденов в Магнито Гранде.

Едно пиано, много приятели и големият Васил Найденов

9

Предстоят още много подобни прекрасни музикални изненади. В петък – 14.11 в Магнито ще  гостуват Диана Експрес в пълен състав и истински звезден блясък, на 15.11.2104- Алекс Жекова, на 22 ноември на сцената на пиано- бара ще излезе Миро, а на 28.11- Сигнал. Празничният декември ще започне с участие на Жана Белгендорф- 5.12.2014.

1

В сърцето на София, на българския Бродуей, ул. Раковска, точно до люпилнята на родния театрален гений НАТФИЗ , разположен на кота “минус едно”, се намира Магнито Гранде – хибрид между пиано бар и клуб. Tук можеш да чуеш музиката, която знаеш наизуст, която искаш да чуеш, но която рядко ти предлагат.

3

За да разчупи комерсиалния шаблон, Magnito те кани на микс между диско от 70-те години насам, американски евъргрийни, лек хардрок  и – естествено – класиките на БГ естрадата. Всичко това – гарнирано с любимото ти питие, което и да е то. Магнито Гранде -с  малка зала за частни празненства и голяма, за големите купони, с уют и вкус, с традиция и новаторство, всичко което ви е липсвало в дневния, вечерния и нощния живот на София.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)