Един различен офис

17 август 2018

Изграждането на всяко офис пространство съвсем не е лека задача – съществуват специфични изисквания не само що се отнася до предмета и дейността на фирмата, броя на служителите в нея, но и към функционалните особености на отделните помещения.

Офисът, който ви представяме днес се намира в сграда с модерна и впечатляваща архитектура, ситуирана непосредствено до НДК. От големите прозорци се открива прекрасна гледка към близкия парк. Още с влизането във фоайето сме удивени от нестандартния начин и подход при взимането на интериорни решения. Използван е черен цвят за стените и пода и материали с изключително високо качество. На техният фон се открояват бели акценти, които са чудесен контрапункт – орхидеи и оригинална скулптура в бяло.

В офиса работят около 15 човека. Ситуирани са отделни зони и кабинети, рецепция и зала за преговори. Мебелите са модерни, ергономични и отговарят напълно на концепцията на собственика, според който визията на един офис изгражда първите впечатления у клиентите на фирмата и има съществено значение. Тук на практика няма нищо излишно, постигнати са баланс и хармония във всяко едно отношение, като едновременно с това е помислено за всичко. Още от пръв поглед прави впечатление многото зеленина, ситуирана и избрана според изискванията на фън шуй, както и неголям аквариум с риби. Обстановката е елегантна, изискана и стилна. Чудесен декоративен акцент са и произведенията на изкуството, избрани с много любов и усет към красивото.

Не само хората, работещи тук се чувстват комфортно и удобно, но разбира се и техните клиенти. Това е от първостепенно значение при изграждането на всяко офис пространство.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Иван Цвятков
постпродукция: Деян Дяков

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)