Ева Мендес за майчинството и красотата

26 ноември 2014

Ева Мендес даде първото си интервю, след като през септември тази година тя и Райън Гослинг станаха родители на момиченце с прекрасното име  Есмералда Амада. Приятелка на актрисата, основателката на онлайн проекта Violet Grey – Касандра Хюсентрут убеди Ева да се превърне в героиня на новия брой на изданието  и да вземе участие в прекрасна фотосесия.

20141126-eva3

Снимките се проведоха в известния холивудски TCL Chinese Theater, където през 80-те се е изявявала майката на бъдещата звезда. По този повод Ева си припомни: „Ние живеехме в изключително малък апартамент в краен кварта и пътувахме до театъра с автобус по булевард Los Feliz. Постоянно гледах луксозните имения на улицата и мечтаех да живея в едно от тях. Сега домът ми е само на няколко пресечки от квартала. Мисля, че нашите мечти и амбиции се раждат в най- ранна възраст.”

20141126-eva4

На въпроса как се чувства самата тя като майка – Мендес заяви, че никак не е лесно: „Мислех си, че съм приключила с лудите нощи. Но не, най- лудите нощи всъщност започват с раждането на детето. Ние не ползваме услугите на бавачка, но аз не съм против идеята в бъдеще. Есмералда има две прекрасни баби и невероятна леля, които изключително много ни помагат. Но за мен, най-трудната част от майчинството е – борбата за поне малко сън. Не винаги знам дали правя всичко правилно… Когато не съм сигурна в себе си – се обаждам на бабите.”

20141126-eva6

На въпрос как е успяла толкова дълго време да скрие бременността от любопитни папараци, Ева казва: „Независимо дали ни харесва или не, ще ни бъде трудно да опазим живота на Есмералда далеч от хорското внимание. Не смятам, че това е справедливо, но това е реалността. Ето защо с Райън решихме да пазим нейния личен живот, доколкото е възможно, и първата стъпка към това бе да не рекламираме бременността ми. А в същото време това е изключително личен момент за една жена. Определено не исках медиите да следят растежа на корема и килограмите ми. Ето защо реших да се предпазя от този стрес.”

20141126-eva5

Избора на име за дъщеря си Ева обяснява: „И двамата с Райън харесваме Есмералда от  „Парижката света Богородица“ на Виктор Юго, а и името ни се стори много хубаво. Второто име – Амада, е в чест на майка ми. В превод от испански означава „обичана.“”

20141126-eva9

И накрая, няколко думи за „бюти” режима, който следва  40-годишната Мендес. Актрисата разказа как оказва „първа помощ“ на уморената си кожа: „Аз използвам това, което намеря в кухнята си. Кокосовото масло е моят овлажнител, а като смеся кисело мляко със сол се получава прекрасен скраб. В случай, че ми предстои важно събитие пред публика, а изглеждам уморена и подпухнала (което сега често се случва), поставям върху лицето си лед. Веднъж работих с визажиста, който се е грижил за грима на Лусил Бол, и той ми каза, че именно така са правили и актрисите в миналото.”

20141126-eva10

Violet Grey сподели с читателите си не само прекрасната фотосесия на звездата, но и много бекстейдж кадри. Насладете им се!

20141126-eva7

20141126-eva2

20141126-eva11

20141126-eva12

 

снимки: Violet Grey

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)