Д-р Валентин Павлов

Д-р Валентин Павлов с приз Световен бизнес лидер

29 септември 2014

Винаги, когато постиженията на българин са признатина световната сцена и форуми, следва да се гордеем и да вярваме, че нацията ни наистина е креативна, умна и предприемчива.

На тържествена церемния Световната конфедерация на бизнеса (WORLDCOB) връчи на д-р Валентин Павлов високия приз за Световен бизнес лидер, а на дентална клиника ЕО Дент престижното международно отличие THE BIZZ 2014. Конфедерацията определя клиниката като една от най-забележителните компании, която демонстрира изключителни бизнес постижения. 

Д-р Валентин Павлов с приз Световен бизнес лидер

Д-р Валентин Павлов с приз Световен бизнес лидер


WORLDCOB е международна бизнес конфедерация, която помага на световната бизнес общност вече 10 години, с повече от 3000 члена от над 100 страни от Америка, Европа, Азия и Африка. THE BIZZ 2014 тази година чества своя десети юбилей, а благодарение на своята дейност и постижения ЕО Дент е част от това световно събитие.

Д-р Валентин Павлов

Д-р Валентин Павлов


Призът THE BIZZ 2014 е висока оценка за целия екип на дентална клиника ЕО Дент, а отличието за Световен бизнес лидер на д-р Валентин Павлов е безспорно доказателство за неговите качества и усет за развитие на успешна бизнес среда!

10665160_1474877682777939_107531143561387625_n

Трябва задължително да споменем също, че д-р Валентин Павлов е водач на листата на Реформаторския блок в Пернишки избирателен район. И не считайте тази публикация за политическа пропаганда! Не! Гордеем се с доказани и реализирани българи и предпочитаме такива хора да влизат във властта и управлението на страната ни, независимо от политическите ни пристрастия!

Честит приз д-р Павлов!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)