Дует Авеню

Дует Авеню представя на сцената на X Factor нов сингъл

19 януари 2015

За първи път след излизането на албума им „Антология“ Боби и Заки представят нов сингъл. Тийзърът за него вече се появи на сайта на дуета, а официалното му представяне ще бъде на 20-ти януари на сцената на X Factor – ден, след като шоуто се завърне в ефира на Нова на 19 януари. С „Безвремие“ Авеню ще отбележат 20-та годишнина от излизането на дебютния им албум „Въпроси“ и клипа на емблематичната за дуета песен „Бягство“.

„Не бях писал нова песен вече няколко години и в края на 2014 желанието за това се завърна и резултатът е тази песен. Заедно с Васко Иванов направихме демо на аранжимента, изпратих го на Заки, той хареса песента и само след ден ми предложи текста на „Безвремие“… Влязохме за 2 дни в студио и ето какво се получи. Надявам се в скоро време да представя на Заки още няколко песни и заедно ще решим какво ще правим по-нататък с тях, но определено мисля, че пред нас предстои интересна 2015″, споделя Боби.

„Боби истински ме изненада, когато ми се обади и каза, че е написал нова песен! Изпрати ми демото и не можах да повярвам, че сме на път отново да се впуснем в едно музикално приключение. Песента звучеше толкова „наша“, а в същото време съвременно и модерно, че нямаше как да не се съглася да я направим. Вече имахме идея какво искаме да е посланието й и текстът сякаш се самонаписа. От времето на „Бягство“ не ми се беше случвало да създам текст толкова бързо. Надявам се песента да се е получила“, разказва Заки.

За 2015 година Авеню искат да зарадват публиката и с допълнителни проекти, но засега се въздържат да дават повече информация за това. „Нека да мине представянето на новата ни песен и след това спокойно ще обсъдим плановете за новата година. Пожелаваме най-вече здраве на всички и повече българска музика“, добавят Боби и Заки почти в един глас. Заки има още едно свое желание и то е да види своите момчета – Иво и Пламен, на финал. Съдията от X Factor не крие, че паузата в шоуто е донесла допълнително време за подготовка на братя Добреви и те са повече от готови за 19 януари, когато X Factor ще се завърне в ефира на Нова със своите големи състезателни концерти.

снимка: duetavenue.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)