„Докога, Маргарито?“ – Маргарита Хранова представи новия си албум

11 март 2015

Премиерата на албума се състоя на 10-ти мар в любимия ни София лайф клуб. Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Петя Буюклиева, Васил Найденов, Роси Кирилова, Йордан Караджов и Христо Кидиков са само част от изпълнителите, които се качиха на сцената редом с музикалната икона.

DPP_34840

Маргарита Хранова представи пред своите почитатели не само нов албум, но и илюстрована биография. Вместо да разказва за себе си мемоарно, певицата показва своя десетилетен творчески път в снимки. Журналистът Иван Георгиев стои зад идеята и реализацията на книгата, която носи заглавието „Минутите, които разпилях с любов“.

DPP_34867

Още по-любопитно е името, което Маргарита Хранова е подбрала за албума си – „Докога, Маргарито?“. Така се казва и пилотната песен, която е по стихове на Маргарита Петкова. Послание от поетесата ще откриете и в книжката към диска, а изпълненията, които намират място в новата продукция на Хранова, са записани през последните две години.

DPP_35035

Маргарита Хранова обича да работи с млади автори на песни, затова и повечето парчета са на Милен Македонски, Вили Чаушев, Горан Калинов, Иван Кръстев и Атанас Димов. Сред утвърдените имена на композитори и текстописци са тези на Красимир Гюлмезов, Александър Петров, Камен Драндийски, Матей Стоянов, Валентин Пензов, Любомир Дамянов, Огнян Георгиев и др. С осъвременени версии в актуалната продукция на голямата Маргарита Хранова присъстват и едни от най-любимите песни в нейния репертоар – „Оставаме“, „Песен за моя син“ и „Се ла ви“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)