Довиждане засега!

Сподели:

Компютърният специалист Сам, работещ в компания за онлайн запознанства, създава програма за търсене на сродни души. Самият той среща своята сродна душа Мередит, благодарение на тази програма. Това е неговата голяма любов. Когато бабата на Мередит почива той създава нейна компютърна проекция, основана на електронния архив от имейли, фейсбук публикации и видеразговори, в стремежа си да помогне на приятелката си да преодолее мъката от загубата на така близкия й човек. Възможно ли е една компютърна програма да заличи границите между живота и смъртта. Безспорно интересна тема за размисъл и увлекателно четиво за стремежа към тази илюзия.

Това е роман за любовта, която преминава границите на живота, когато обстоятелствата разделят хората, пресъздадена от Лори Франкел.

Препоръчваме горещо интересната и модерно звучаща възстановка на живота за ваканцията ви. На плажа или в самолетния полет към желаното място – тя ще ви заинтригува и замисли.

 

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...