Диаманти, вдъхновени от музиката и посветени на светлината

22 юни 2014

Английската бижутерийна къща De Beers винаги е поставяла в центъра на своите колекции диаманта, но колекцията Aria поставя изцяло нов поглед върху най- предпочитания от жените камък. В новата Aria, De Beers обгражда централния диамант с поредица от въртеливи и спираловидни златни панделки. Тези редуващи се дъги са или огледално полирани, или с инкрустирани по- малки диаманти, като по този начин се създава един танц на светлината; мираж от енергия, която още повече подсилва красотата и блясъка на централния камък.

Холи Боневил Бардън, дизайнерът на лондонската бижутерийна къща, обяснява, че Aria е първата голяма колекция от бижута, вдъхновена от музиката и създадена още през 2012 година. Тази година бижутерът разширява възможностите за избор в колекцията и добавя нови деликатни и красиви обици и колиета, достойни за червения килим .

JSR-JB_De Beers_J1BU12B03W_TOI_MOI_V2_CMYK.tif
„Диамантите са пълни със светлина и живот, така че моята цел бе да покажа тяхната жива природа“, добавя творецът. „Тъй като ние сме известни като бижутера на светлината, аз исках да добавя още повече блясък и светлина към основния диамант, да го осветя и да го представя по един по- креативен начин. Aria е спонтанна като лъчите на слънцето, тя прегръща творчество и свободата. “

Ето и новите попълнения в колекцията…

JSR-JB_De Beers_J1BU10Z00W_BAND_V2_CMYK.tif

 

Снимки: De Beers

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар