Джулиана Гани става преподавател в пловдивски ВУЗ

24 август 2018

Джулиана Гани ще води специален курс, в който ще дава съвети на студентите за мода и стайлинг. Тя ги насочва как да се държат пред камера. Освен че вече тръгва по пътя на академичната кариера, в момента Джулиана учи своето трето висше. Специалността е артмениджмънт, пише „Марица“.

“В моя университет ми предложиха да уча тази специалност. Ректорът ми предложи да водя веднъж седмично лекции на тема мода и здраве. Ще каня мои известни приятели, които ще споделят своя опит. Надявам се часът ми да бъде доста посещаван.“ – споделя Джулиана Гани.

Явно от университета са решили да си направят реклама чрез нея. Тя е най-популярното лице, което е завършило този ВУЗ и ще се възползват от силиконката.

“Джулиана Гани беше отговорна, съвестна и много добра студентка. Сега разбрах, че записва и магистратура. Аз лично не проявявам интерес към нейните проявления в силикона и шоуто, вероятно защото съм от по-консервативната генерация. Но не мога да си затворя очите за определен кръг млади хора, които симпатизират на такива звезди.

По желание на студентите организираме извънаудиторни курсове по спорт, изкуства, мода, журналистика, песни и танци… Джулиана Гани е предложила да организира курс по „Мода“, потвърди за “Марица” ректорът на ВУАРР проф. Димитър Димитров.

„Ще каня мои известни приятели, които ще споделят пред студентите своя опит. Надявам се часът ми да бъде интересен и посещаван“, изрази надежди Джулиана Гани.

снимка: 24bulgaria.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)