Джиджи Хадид създаде аромат за Tommy Hilfiger

15 юли 2016

Кашмирено дърво, бял кедър и смокини са в основата на есенния аромат The Girl

През декември 2015 г., Tommy Hilfiger обяви, че Джиджи Хадид е новият официален посланик на марката. Тя реши да не бъде просто „лице“ на бранда, а създаде колекция заедно с Томи Хилфигър. В допълнение към дрехите и аксесоарите, които ще влязат в магазините заедно с есенната колекция на марката,  на рафтовете ще се появи и аромата The Girl, носещ  нейния авторки подпис.

c5da5f19fd4769b0081c691f6c19286e

Цветните и зелени нотки на смокинови листа, жасмин и момина съллза съжителстват със сладка круша. Внимателно след това се разкриват нежни виолетови акорди. В основата на аромата има бяло кедрово дърво и дърво-кашмир, които носят дъха на есента.

„Аз познавам Джиджи и семейството й в продължение на много години. Гледах с възхищение, как порасна и се превърна в един от най-популярните топмодели и влиятелни фигури в света на модата „, – казва дизайнерът Томи Хилфигър.

„Джиджи неведнъж е участвала в наши ревюта, а сега имаме удоволствието да й предложим дългосрочно сътрудничество. Джиджи е въплъщение на модерната Tommy Girl. Тя е ярка личност, нейният стил е уверен, семпъл и класен. „

714b0221ee47a073fd6989414444081a

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)