Дженифър Лопес

Дженифър Лопес с корица за Harper’s Bazaar Russia

04 декември 2014

Никога не сме подценявали стила и красотата на прекрасната Дженифър Лопес и последната корица на 45-годишната изпълнителка за Harper’s Bazaar Russia е още едно доказателство за това.

20140312-lopes-3

Звездата е повече от зашеметяваща в синята рокля на Roberto Cavalli. Фотосесията за  списанието е дело на  фотографите Steven Gomillion & Dennis Leupold.

Освен прекрасните образи, които Дженифър създаде за декемврийския брой, тя сподели пред редакторите подробности за най- главната роля в живота си – тази да бъде майка.

„Да бъдеш майка и отглеждаш на деца – е най-трудната работа на света, но в същото време тя носи най-много дивиденти. Това е истинско удоволствие и щастие, и най-важната награда за тази работа е любовта, която изпитвам към децата си и която получавам обратно.”

20140312-lopes-8

„Опитвам се всяка вечер да бъда на масата с Макс и Ема, независимо от работния график.”, допълнизвездата.

Певицата разкри основната причина за издаването на автобиографичната си книга и си припомни  момента, в който е загубила анонимността си:

„В живота си съм имала и болка, и страдание, което исках да споделя като опит, и искрено се надявам, че от уроците, които съм научила по трудния начин, ще се възползват и други хора. Именно заради това  написах своята автобиография, озаглавена „New Love“.

20140312-lopes-6

„Много добре си спомням колко уплашена и стресирана бях, когато „загубих анонимността си“: на улицата към мен се приближи един непознат и започна да ми говори така, сякаш се познаваме от много години. Най-важният урок, който получих от живота е да се опиташ да бъдеш дебелокож.”, изтъкна  като извод Дженифър.

20140312-lopes-7

 

Снимки: Harper’s Bazaar

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)