лъжи

Десетте лъжи, които мъжете използват, за да ви вкарат в леглото си (част II)

15 декември 2014

Вчера сложихме началото на този кратък речник на свалячите, а днес го продължаваме. Разбира се, не претендираме за изчерпателност и ще се радваме да го допълните с ваши наблюдения по въпроса…

„Ти си жената на моите мечти!“
И как така го е решил толкова внезапно? Разбира се, че подобна фраза звучи като балсам за ушите на почти всяка жена…. Но не е ли прекалено претенциозна, а и не звучи ли твърде патетично? Вие трябва да сте или прекалено нарцистична, или с твърде ниско самочувствие, за да повярвате на подобно твърдение. Опитайте се да го приземите с реплика от типа „Ей, не може ли малко по-леко?“ Ако се разсмее – то значи самоиронията не му е чужда и от него може да се получи подходящ партньор за секс, стига това да е и вашата цел. Но ако се засегне и разиграе малка драматична сценка – зарежете го и оставете подобен екземпляр на любителките на сапунените сериали.

„Мечтая за деца и съм готов за сериозни отношения.“
Ако е минал четирийсетте и досега не се е женил – да, може и да е искрен…. Но не ви ли смущава фактът, че той е навлязъл в четвъртото си десетилетие, а така и не се е решил да създаде семейство? Всъщност, в повечето случаи, зад тази фраза се крие елементарен опит да спечели доверието ви и час по-скоро да се добере до заветната близост с вас.

„Разделихме се преди малко, а вече ми липсваш!“
Да, това би могло и да е истина! Но – би могло, а едва ли е… По принцип мъжете използват подобни сантиментални реплики с една-единствена цел – само, за да ускорят хода на събитията. Да, такава фраза действа наистина разтапящо, но ако включите здравия разум, ще разберете, че подобни изказвания се изричат само, за да приспят бдителността ви. Най-добрият начин е да отчетете факта дали не чувате тези думи само, когато сте се разделили току-що. Ако е така – значи това е неговият начин да вкарва жените в леглото си.

„Запознай ме с вашите!“
Наистина ли смятате, че един мъж, преди да е правил секс с вас, може да поиска подобно нещо? Без коментар!

„Вярвам в приятелството между мъж и жена.“
Просто гениално! И толкова оригинално… Колко дълбочина има в тази реплика, нали? Да спрем с иронията и само да допълним, че според статистиките 90% от мъжете вярват в приятелството, но само в това, което е между представителите на техния собствен пол. Внимание – този тип сваляч е най-опасен! Защото във всеки един момент той ще е готов да ви предложи нещо повече от приятелство, а именно – секс!

текст: Марио Трифонов
снимка: glamour.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)