Ден на отворени врати от Unique Estates

04 февруари 2015

Unique Estates, лидерската компания за недвижими имоти у нас, отново изненада приятно клиентите си с хубава идея – Ден на отворените врати. Този модел на офертиране на имоти е характерен за най-престижните агенции по света, но в България се прилага само от  Unique Estates. Вместо персонални огледи, /от които всъщност, всеки може да се възползва/, вратите на два имота от портфолиото на престижната компания ще бъдат отворени и клиентите ще могат да разглеждат всеки детайл, да постоят в имота, да почувстват атмосферата, да се срещнат с приятели, да изпият чаша вино и да поговорят. Всъщност да съчетаят полезното с приятното! Защото в избора и покупката на дом има Unique емоции и е важно те да са приятни!

Unique Estates  наскоро получи награди в категориите „Клиентска политика“ и „Качество на услугите“ на списание Forbes. Явно, че наградата никак не е случайна – иновативен подход, изграждане на клуб на клиентите на компанията, модерна си визия за дейността – това са само част от посоките в работата на престижната агенция.

Invitation_Clienti_BIG

Днес от 17.00 до 19.00ч. Unique Estates ще отвори вратите на два имота с уникално усещане за простор – 2-стаен и 4-стаен апартамент в Еmbassy Suites, на престижния булевард България.  Очаква се голям интерес към представените имоти от настоящи и потенциални клиенти на компанията.

Ето и повече подробности за Топ офертираните имоти: 
 http://www.uniqueestates.net/bg/offers/4970
 http://www.uniqueestates.net/bg/offers/4971

logo_grey

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)