Две прекрасни строителни наследнички навършиха пълнолетие

Сподели:

Две прекрасни млади момичета –  Десислава Барбукова и Александра Динева  през тази седмица навършиха пълнолетие. Повод да ги съберем в една публикация са многото прилики помежду им.

От една страна –  Александра е дъщеря на Динко Динев, а Десислава – на Димитър Барбуков. Бащите нямат нужда от представяне – и двамата са големи имена на строителното предприемачество в България, основатели на първите строителни фирми у нас и притежатели на редица компании в бизнеса с недвижими имоти. При това двамата са добри познати.

От втора страна –  и Александра, и Десислава живеят в Австрия. Младите девойки се обучават в различни, но еднакво престижни колежи, което е и допълнителен повод двете момичета да се познават и да са добри приятелки.

От трета страна – и двете строителните наследнички са талантливи художнички и са устремили поглед към изкуството и дизайна в своето бъдещо професионално обучение и развитие.  Трудно е да се каже  коя от двете е по-амбициозна и устремена, но едно е сигурно – момичетата имат сериозни приоритети и планове за бъдещето.

И ако първите три прилики не са достатъчни, то има и още една – Александра (родена на 3 юли) и Десислава (родена на 8 юли), са родени под знака на зодия Рак и като типични нейни представителки са красиви, чувствителни и артистични.

In Life пожелава успех в живота на двете красиви момичета!

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...