Две прекрасни строителни наследнички навършиха пълнолетие

08 юли 2014

Две прекрасни млади момичета –  Десислава Барбукова и Александра Динева  през тази седмица навършиха пълнолетие. Повод да ги съберем в една публикация са многото прилики помежду им.

От една страна –  Александра е дъщеря на Динко Динев, а Десислава – на Димитър Барбуков. Бащите нямат нужда от представяне – и двамата са големи имена на строителното предприемачество в България, основатели на първите строителни фирми у нас и притежатели на редица компании в бизнеса с недвижими имоти. При това двамата са добри познати.

От втора страна –  и Александра, и Десислава живеят в Австрия. Младите девойки се обучават в различни, но еднакво престижни колежи, което е и допълнителен повод двете момичета да се познават и да са добри приятелки.

От трета страна – и двете строителните наследнички са талантливи художнички и са устремили поглед към изкуството и дизайна в своето бъдещо професионално обучение и развитие.  Трудно е да се каже  коя от двете е по-амбициозна и устремена, но едно е сигурно – момичетата имат сериозни приоритети и планове за бъдещето.

И ако първите три прилики не са достатъчни, то има и още една – Александра (родена на 3 юли) и Десислава (родена на 8 юли), са родени под знака на зодия Рак и като типични нейни представителки са красиви, чувствителни и артистични.

In Life пожелава успех в живота на двете красиви момичета!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Честит Рожден Ден, на младите грации! Пожелавам им много здраве, любов, успехи и сбъднати мечти!

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)