две правила

Две правила, които ще изменят живота ви

14 септември 2018

Има две правила в живота, които действително работят. Те помагат и на мъже и на жени, а тези, които не ги знаят са обречени да губят време и нерви с неподходящите хора.

Правило Първо:

Отношенията трябва да са лесни. Трябва нещата да са лесни от самото начало. От първите минути.

Човек, който веднага ви усеща като стар познат е много по-подходящ за вас, от този, за който трябва да се стараете години наред. Момчето с което само след задушевен разговор сте готови да се усамотите понякога е по- подходящ за вас от този, на който 7 години сте писали писма без отговор.

Момичето, което веднага ще прояви интерес е по-добър вариант за вас от непристъпнаа красавица, която ще трябва да заведете на Бахамите, за да ви забележи.  Просто и лесно, значи – хубаво, сложно- значи лошо.

Това е аксиома и не е нужно да я доказвате. И въобще нищо не е нужно да доказвате за своя сметка. Не си позволявайте да се забъркате в сложни отношения. Те са подходящи само за хора на които им е скучно и си имат в излишък свободно време.

На всички останали, такива връзки само им прецакват нервите.

Правило Второ.

То е не по- малко важно, а именно: Отношенията трябва да носят радост!

Това също не се нуждае от доказателства. В момента в който отношенията вече не носят радост, а само мъка, прекратявайте ги. Не привиквайте към дълги изяснявания, счупени съдове и сълзи. Оставете горчивите разговори, упреците и взаимните обвинения. Това не е нормално! Това е път към ада.  Щом от вашите отношения си отиде радостта, те стават безполезни. Това е, ясно и просто.

Източник: toptitle.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)