Франсоа Оланд

„Да помогнем на Бобка“

18 декември 2014

Единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд – Мисис България Ана Иванова, показа кулинарни умения на снощната благотворителна гурме-фиеста в луксозния ресторант La Skara в полза на 10-годишната Боряна Дикова.

DPP_3898

Талант в готвенето върху уникалните маси със скари и аспиратори над тях за атрактивно приготвяне на вечерята показаха още носителят на престижния актьорски приз ИКАР Симеон Владов, Балканският шампион по танци и звезда от „Dancing Stars“ Атанас Месечков, телевизионната водеща Ева Кикерезова, завърналата се от парижкото Прет-а-порте дизайнерка Милена Вельова и журналистката Патриция Кирилова.

DPP_3829

По време на звездната Коледна La Skara гурме-фиеста бяха събрани средства за болното момиче, а сред гостите бе баба й – г-жа Любов Тотева, която през сълзи благодари на всички за помощта. В търга на звездните ястия се включиха гостите, сред които бизнесдамата Наталия Футекова от И Ар Пи България, героят от Биг Брадър Даниел Делчев, бизнесменът Светльо Миланов и други.

DPP_3824
Лекари в Германия поеха лечението от рак на яйчниците на 10-годишната Боряна Дикова. В деня на събитието – сряда, тя се връща от поредната операция и ще се присъедини към благотворителната вечеря заедно с родителите си.

DPP_3949

Спортни журналисти, съдии, бивши футболисти и треньори бяха първите, които събраха средства за болното момиче. Преди това тя е лекувана в България, но поставената диагноза е била грешна и Бобка е лекувана неправилно.

DPP_3942

Средствата, които са отпуснати от фонда за лечение на деца в чужбина, покриват една значителна част от разходите, но за съжаление не достигат. БФС също се включи в кампанията „Да помогнем на Бобка“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)