„Дамско рали“ се завръща след 5-годишна пауза!

16 март 2018

През най-женствения месец от годината – март, се завръща едно от най-атрактивните състезания, провеждащо се в община Благоевград – „Дамско рали“.

„Дамско рали“ е надпревара, показваща нежния пол в една друга, по-различна светлина. Състезанието доказва, че жените също са добри шофьори, жадуващи за адреналин, екстремност, забавление. Ралито е организирано под патронажа на община Благоевград и Автомобилен спортен клуб „Диамо“ с подкрепата на Българската федерация по автомобилен спорт. То претърпя една не кратка пауза от порядъка на 5 години, но сега е готово за грандиозно завръщане, което да разбие всички изградени стереотипи. Тазгодишното мото на шоуто е „Дамско рали на високи токчета“.

Автомобилното състезание ще се проведе на 18 март от 10:00 часа на  площад „Македония”. Всяка дама, желаеща да участва, ще може да го направи, стига да има валидна шофьорска книжка и автомобил, който е напълно изправен. В шоуто могат да участват представители на нежния пол от 18 години нагоре.

Екипът на състезателите трябва да се състои от пилот на автомобила и навигатор, следящ обстановката. „Дамско рали на токчета“ ще се проведе в две категории, спрямо мощността на превозните средства. Желаещите да станат победители ще преминат през 3 етапа на ралито, в които ще имат възможността да демонстрират своите способности. Накрая на състезанието са подготвени много изненади за красивите участнички в екстремното автомобилно шоу и, разбира се, шампионска купа и грамоти, с които ще бъдат наградени най-добрите.

Състезанието отново ще събуди интереса на жени шофьори от цяла България, дори и от съседна Гърция. Участието в „Дамско рали“ е напълно безплатно, а желаещите могат да се запишат година на телефон: 0899 50 60 65.

Успелите.бг

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)