Гери Дончева разказва „Приказни истории“

06 февруари 2015

Идеята да направим интервю с красавицата от модните подиуми дойде спонтанно, след като в редакцията на In Life получихме покана за премиера на детска книга с автор същата тази красавица. Изключително делово подходи младата писателка към идеята за кратко интервю и ни включи в препълнения си график от ангажименти в различни телевизии и подготовка на премиерата на книгата „Приказни истории – телефон”, която буквално предстоеше след броени часове. Въоръжена с широка усмивка, лек грим, прекрасни червени цветя в косата и под ръка с млад чаровен господин, Гери Дончева се появи в Резиденция Анастасия за да сподели удоволствието и удовлетворението, което изпитва от свършената работа, от готовия продукт, предназначен за най- искренатата и истинска публика – малчовците, както тя с любов ги нарича.

В ръце носеше книжката с приказки и с много нежност и гордост, едновременно, разлиставше и показваше прекрасните илюстрации и дизайн, направени от екипа й: илюстрациите са дело на Александър Михов, който от години живее в Милано и работи като главен интериорен дизайнер в проекти на световни марки като Версаче, Хайнекен, Рено. Редакторът на текста е Йордан Свеженов. Той е автор на книгите „Революция с аритмия“ и „Анархия на три морета“, също е и сценарист в „Шоуто на Слави. Гери не забрави да благодари на всички, които са й помогнали в това идеалистично начинание.

А това, че работата с децата и за децата й е повече от приятна пролича и в комуникацията й с малкия джентълмен, който я придружаваше. Изключително артистичният и чаровен Мартин Желев от академията The Liverpool Institute for Performing Arts в София (Школа под патронажа на Пол Макартни) и неговото прекрасно изпълнение на една от римуваните приказки от книжката бе подаръкът, с който Гери реши да ни изненада. Марти участва и в записването на специално създадената към книжката детска песен. Заедно със своите „колеги“ от Академията за таланти и с участието на Мариета – дуетната партньорка на Гери от песните „Добре ли е“ и „7 дни“ те са гласовете в анимирания клип, с който започна нашето интервю.

Модел, певица, успешен мениджър, красавица, надарена с таланта да пише – всички тези думи можем да използваме, за да опишем Гери Дончева, но ние, от In Lifе, я видяхме като момичето с прекрасната и добронамерена усмивка, което все още пази детското в себе си.

Добронамереността й е заразителна. Вижте я!

Текст и водещ: Пепа Попова
Оператор: Кунчо Поляшки

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар