Галена и малкият й син са с COVID-19!

Сподели:

Вече месеци наред една от основните теми по цял свят е новият коронавирус. Това сериозно изпитание коренно промени ежедневието на човечеството, като междувременно нанесе сериозни щети във всички сфери на живота му. Сега, макар ограничителните мерки у нас да се поразхлабиха и извънредното положение „плавно да преля“ в епидемиологична обстановка, по подобие на пролетта, неусетно превърнала се в лято, темата за Covid-19 остава е все така актуална.

В последно време из медийното пространство упорито се носи мълвата, че в момента Галена е под карантина у дома си, заради контакта си със заразени с коронавируса абитуриенти, присъствали на концерта ѝ в Калояновата крепост, състояло се пред миналата събота – 4 юли. Брюнетката обаче е имала над 10 участия в различни населени места. Твърди се, че тя е добре, но самата попфолк певица все още не е коментирала официално темата, така че засега тази информация остава непотвърдена.

 

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...