В небето над Бейрут

17 август 2014

До скоро бяхме свикнали новините от Бейрут да звучат военно и лошо. Но вече не е така – ливанската столица става все по-модерно място за инвестиции и се развива по своя оригинален начин. Този невероятен мезонет, който ще ви покажем го доказва.

N-B-K-Residence-2-06-1150x763

В небето над Бейрут

Разположен на последните два етажа в новоизградена постройка, той „чупи“ конвенционалните разбирания за организация на такина жилищни площи и прави един истниски полет над небето на Бейрут.

N-B-K-Residence-2-01-1150x764

В небето над Бейрут

Интериора е дело на Дизайнелско студио DW5.

N-B-K-Residence-2-09-1150x766

В небето над Бейрут

В този дом липсва студенината на мрамора и той обилно е заменен с дърво, много видове,различни усещания от дърво компилирани по уникален начин.Може би поради това, още на пръв поглед интериора отпуска, създава невероятен уют и усещане за удобство.

N-B-K-Residence-2-05-1150x765

В небето над Бейрут

Интересен контрапункт на потопеното в дърво удобство са мрежите от парапетите и таваните на второто ниво. Те уж ограничават пространството, а всъщност поради нежната си ненатрапчива плетеница дават въздух, откриват гледки, създават простор.

N-B-K-Residence-2-04-1150x788

В небето над Бейрут

Гледката? Да, но за нея е излишно да се говори.Вижте сами.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Невероятно и доста красиво е, като изключим, че през нощта тези лампи над басейна приличат на паркиран танк. Все пак дизаинерите и строителите са се справили АДСКИ! Добре!

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)