"Вълкът от Уолстрийт" пристига за бизнес тренинг в България

„Вълкът от Уолстрийт“ пристига за бизнес тренинг в България

04 март 2015

Българската публика съвсем скоро ще има възможност да види на живо реалният прототип на героя на Леонардо ди Каприо от филма „Вълкът от Уолстрийт“. Скандалният предприемач Джордан Белфорт, чийто живот вдъхнови създаването на нашумялата кино продукция на Мартин Скорсезе, пристига у нас през април, за да проведе тренинг за успешни преговори и продажби с родни представители на бизнеса.

"Вълкът от Уолстрийт" пристига за бизнес тренинг в България

Въпреки, че прекарва близо 2 години в затвора заради финансови машинации през 90-те години на миналия век, днес той е сред най-успешните и признати в цял свят бизнес консултанти, а също така и един от най-скъпоплатените лектори на корпоративни обучения по продажби. Тренингът му у нас е част от световното му турне, а еднодневната лекция „Техники за продажби и убеждаване по системата Белфорт“ ще се състои на 7 април в София.

За малцината, които не са запознати с историята му, още преди да навърши 26 години, той се превръща в един от най-успешните борсови брокери на Уолстрийт, печелейки по 50 млн. долара годишно. След няколко години на разгулен живот, е обвинен и осъден за измама, свързана с манипулации на фондовия пазар, както и за управление на брокерска компания, продаваща акции на изкуствено завишени цени. Прекарва в затвора 22 месеца, а след излизането си на свобода се превръща в бизнес експерт, чийто метод за продажби набира популярност в цял свят.

Снимки: IMDB, NyPost.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)