„Времето напред – времето назад“ по Симеон Кръстев

10 октомври 2014

С огромно удоволствие Ви представяме самостоятелната изложба на Симеон Кръстев в TOWERS Gallery, чийто Вернисаж се състоя на на 09.10. /четвъртък/ от 19:00ч.

DPP_15018
Симеон е един от първите автори, с когото Галерията  работи вече трета година и организаторите са щастливи,  че най- после правят негова първа самостоятелна изложба. Тя носи многозначителното заглавие  “ ВРЕМЕТО НАПРЕД – НАЗАД“. С нея Симеон прави една равносметка на творчеството си до този момент. Ще можете да усетите пътя му през времето. Желаем му успех и още много години ползотворна творческа дейност!

DPP_15025

На чаша прекрасно вино от Todoroff, се събраха много колеги и приятели, за да уважат автора  и да се насладят  на неговата прекрасна и позитивна живопис! Симеон Кръстев горещо кани всички негови почитатели, които го следят в интернет, да се запознаят на живо с него и неговите най- нови произведения!

DPP_15009

Изложбата е отворена за посетители от 09. 10 до 31.10!

DPP_15024

Творецът Симеон Кръстев е отличен с наши и международни награди, сред които са и почетна грамота, Златна карта и Златна значка „За принос към авторитета на европейската култура“ от Европейския форум на експертите към Академията за Международно признати лидери в науката и в изкуството.

DPP_15022
Симеон Кръстев е водещо име в съвременното ни изкуство.
Завършил Художествената академия в гр. Лодз, Полша през 1975 г., той работи в областта на графичния дизайн, живописта и художественото оформление на пощенски марки, монети, фирмени лога. Дългогодишен плакатист на Софииската опера и балет. 

DPP_15013
Маслената живопис го интригува с необозримата си възможност да изразява мислите и чувствата си в диапазона от майсторски изработения детайл до сложната, метафорична полуабстрактна, полуфигуративна образност.

DPP_15031
Участвал е в изложби в България и в чужбина. В галерията на Шипка 6 – СБХ, Галерията“ Райко Алексиев“ и много други.
Картини на Симеон Кръстев притежават колекционери от България, Франция, Израел, Полша.
Носител е на награди за живопис, плакати, пощенски марки, юбилейни монети и др.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)