Вратовръзката, която изкачи връх Еверест

Вратовръзката, която изкачи връх Еверест

12 октомври 2014

Луксозните дизайнерски вратовръзки, тези които едновременно показват стил, вкус и лукс, определено са необходим и желан аксесоар от всеки мъж. Недостатъкът на вратовръзки като тези на Ermenegildo Zenga или Stefano Ricci например, е че може да ги намерите във всеки по-луксозен мол и шансът да срещнете мъж, носещ същата вратовръзка е доста голям.

За да решат този моден проблем, дизайнерите от Young & Brash са създали перфектната вратовръзка. Тя носи името The World’s Most Accomplished Tie (Вратовръзката, която е постигнала най-много в света) и определено го заслужава.

Вратовръзката, която изкачи връх Еверест

Уникалната вратовръзка е направена от зимен костюм, който е изкачил връх Еверест. Костюмът е преработен и от него са направени 200 вратовръзки. В допълнение към уникалния материал е поставена италианска вълна, а вратовръзките са ушити на ръка. Костюмът, от който са направени вратовръзките е на David Morton. Той е бил на връх Еверест цели шест пъти. Morton е основател на фондацията The Juniper Fund, която помага на авантюристи и техните семейства. Част от средствата от продажбата на вратовръзките отива именно за фондацията.

Young & Brash

The World’s Most Accomplished Tie може да бъде ваша за $400.

текст: Елена Михайлова
снимки: Young & Brash

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)