Виж кой печели двойна покана за шоуто „Жизел“ с In Life TV и Жокер Медиа!

13 октомври 2017

Ясни са имената на победителите в играта на In Life TV и Жокер Медиа за страхотния шоу спектакъл „Жизел“ на солистите от неповторимия Болшой театър. Тримата щастливци, които са спазили условията –  да харесат страниците на In Life и Жокер Медиа във facebook, както и да споделят публикацията на профила си в социалната мрежа до 13 октомври, са Венелина Дековска, Зорница Василева и Михаил Георгиев.

Екипът ни ще се свърже с тях, за да им даде повече подробности как да получат наградата си – двойна покана за „Жизел“ на 16 октомври в зала 1 на Националния дворец на културата. Тогава всички ценители на изкуството на балета ще могат лично да се насладят на популярната история за сляпа любов, предателство и преданост, издържани в стила на класическата хореография.

Жизел

Главно действащо лице в спектакъла ще е балерина номер едно в света, примабалерина на Мариинския театър, Болшой театър и Милано „Ла Скала“ Светлана Захарова, която ще си партнира с Денис Родкин. A ако не сте сред печелившите, не пропускайте да се включите и в предстоящите ни игри!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар