Виж кой печели двойна покана за концерта на Шарл Азнавур!

29 ноември 2017

Ясни са имената на победителите в играта на телевизия In Life и АРТ БГ за концерта на френската музикална легенда Шарл Азнавур. Грандиозното шоу ще се състои на 30 ноември в столичната зала „Арена Армеец“, а да му се насладят на живо ще имат възможност двама от участниците, които са спазили изцяло условията – да  харесат страниците на In Life и АРТ БГ във фейсбук и да споделят новината за играта на профила си в социалната мрежа до 28 ноември, изтеглени чрез жребий – Любка Петрова и Орлин Върбанов от София

Дамите печелят по една двойна покана за уникалния спектакъл, обещаваш да потопи повече от 5000 фенове на автентичния френски музикален театър, като по този начин ще имат възможност да споделят удоволствието с някой от любимите си хора. По време на концерта се очакват Шарл Азнавур да припомни вечни класики като La Bohemme, Paris Au Mois D’aout, La Mamma и много други!

Снимка: АРТ БГ

Снимка: АРТ БГ

На рекордната възраст от 93-години „френският Франк Синатра“, както често е наричан, е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите световни зали с нестихващи овации от страна на публиката.

На 24 август, Азнавур получи може би най-сериозното признание за изключителната си 70-годишна кариера – той стана първият френски изпълнител със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Понастоящем Шарл Азнавур е и един от рекордьорите за най-дълголетен артист на съвременната музикална и театрална сцена. Той пристига в България по покана на АРТ.БГ.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)