Левски и ЦСКА

Вечното дерби ще се играе пред публика

16 октомври 2014

Дербито на българския футбол между отборите на Левски и ЦСКА, което е насрочено за 25 октомври, ще се играе пред фенове.

От БФС взеха решение да не накажат „сините“, които ще са символични домакини на стадион „Васил Левски“ и благодарение на това няма да приемат срещата пред празни трибуни.

Дисциплинарната комисия единствено глоби клуба от „Герена“ за издигнатия от привържениците му по време на срещата с Лудогорец транспарант с надпис „Да на расизма“.

Ето какво обявиха по темата от БФС:

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК ЦСКА гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А–предложение 1- ДК наказва ПФК ЦСКА гр. София с имуществена санкция в размер на 500лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК Левски гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

ДК задължава ПФК Левски гр. София да възстанови щетите на стадион „Бончук“ гр. Дупница съобразно чл. 38, ал.1 от ДП.

Отложено за разглеждане от предишно заседание:

За издигане на плакат с обидно съдържание и призив за дискриминация на основание чл.37, ал.4 и във връзка с чл.16, ал.3 и ал.4 т.1 ДК наказва ПФК Левски София с имуществена санкция в размер на 19 000 лв.

снимка: sportal.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)