Вашият хороскоп за 19 март 2016

19 март 2016

На 19 март Луната в Лъв образува голям огнен тригон с Уран в Овен и със Сатурн в Стрелец. Тези прекрасни аспекти ще внесат много настроение и възможности за успехи за родените през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Някои от представителите на знака Лъв от втора декада също могат да усетят полъха на положителната енергия, ако рожденото им Слънце е с по-хармонични аспекти в хороскопа. Звездите създават предпоставка за изяви в обществото и положителни преживявания в семейството, за срещи с интересни и приятни хора, за поява на нови идеи и възможности за реализирането им. Много успешен ден за взимане на важни решения в политиката, за науката и техниката, за групови дейности и каузи, свързани с бъдещото развитие на децата. Много положителен ден в енергийно отношение – ден за любов, творчество и забавления.

Денят не от най-хармоничните за родените през втората декада на Телец, Скорпион и Водолей, както и за Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Телците и Скорпионите могат да имат повече грижи в дома и семейството. Водолеите е добре да бъдат по-търпеливи и да избягват преки сблъсъци и конфликти. Предизвикателният аспект на Луната към Слънцето може да ви се отрази главно в емоционален план, а при по-възрастни и болни хора – и в здравословен. Не се натоварвайте и ограничете контактите. Отделете време за себе си и за своето хоби. Забавлявайте се, но не предприемайте рисковани или незаконни действия. Раците и Козирозите е добре да направят за себе си анализ на миналото и преоценка на важните за тях неща или хора. Представителите на знака Дева вероятно се чувстват с намалена енергия и трябва да почиват активно, за да възстановят изразходената през изминалите дни. Някои от Рибите ще трябва да довършат поизостанала от предните дни работа, а други ще се отдадат на почистването и подреждането в дома. Вярно, че Луната в Лъв предразполага към излежаване в почивния ден и на много от вас няма да им е до чистене, но срещата с роднини или други приятни за вас хора ще ви се отрази много добре. Позитивната слънчева енергия на Лъва ще ни зареди с много настроение и позитивизъм, ще внесе топлота в сърцата и домовете ни през уикенда. Насладете се на тази звездна хармония и бъдете щедри. От 22:43 часа на 19-ти до 19:39 часа на 20 март Луната е „без курс“. Да са живи и здрави всички именници на Тодоровден – Тодор/а, Теодор/а, Божидар/а, Дарина, Дора и други производни имена!

Времето – очаквам да бъде слънчев и приятен съботният празничен ден. Валежи не очаквам. Все пак очакваме пролетта, която ще настъпи в 06:30 часа на 20 март.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)