Вашият хороскоп за 14 и 15 декември 2017

14 декември 2017

На 14 и 15 декември Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион. Тъй като Скорпионът е знак, управляван от планетата Плутон, през тези два дни приоритетни теми ще бъдат темите за властта, полицията, прокуратурата, престъпността, раждането и смъртта, банкови и данъчни въпроси, използването на чуждите средства, тайните и мистериите. Желанията и страстите продължават да бъдат силни и бурни, а действията на някои хора – крайни, манипулативни, подмолни и отмъстителни. Дните са благоприятни за разрешаване на наследствени въпроси, за изследователска и психологична работа, за разкриване на тайни и престъпления, за биоенерголечение. В такива дни сме по-импулсивни и склонни по-рядко да прощаваме. Спасението ни е в прошката, в създаването на уют и романтика, топлота в отношенията. Интуитивно ще усещаме чуждите чувства и емоции. Трябва да вложим мощната плутонова енергия в любов към хората и повече смирение, а емоциите да държим под контрол. Дните не са благоприятни за интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг и татуси.

На 14 декември Луната образува хармоничен аспект с Нептун в Риби, в следобедните часове съвпада с Юпитер в Скорпион. Много от нас ще намират интуитивно правилните решения. Не се учудвайте, ако имате ярки сънища. Денят е най-благоприятен на родените под знаците и предимно през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Добър ден за обучение и изследвания, за взаимодействие с чуждестранни партньори, за реклама и издателска дейност, за подпомагане и дарения. По-внимателни трябва да бъдат родените под знаците и най-вече през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Възможни са проблеми с органите на властта, с данъчни служители, с банки, с инвеститори, с хора от подземния свят. Съществува опасност да не съумявате да сдържате емоциите си и да влезете в конфликти, които няма да ви донесат желания резултат. Спазвайте законите и нормите на поведение в обществото. Ако работите с пари, бъдете концентрирани и внимавайте за грешки. Не позволявайте да ви манипулират или подведат в противозаконни действия.

От 03:42 часа българско време на 15 декември до 03:07 часа на 16 декември Луната в Скорпион е „без курс“. Това ще създаде объркване и хаос както по отношение на концентрацията ни, така и в емоционален план в рамките на тези 24 часа. Възможни са грешки, инциденти и на моменти неадекватно поведение. Много внимателни в работата си трябва да бъдат всички с рискови професии, както и работещите в АЕЦ, в хирургия и родилни зали, с парите на хората. Денят не е благоприятен за подписване на важни договори и споразумения, за взимане на важни дългосрочни решения, за нови начинания и рисковани действия. Денят е най-неблагоприятен за родените под знаците и предимно през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Вършете само рутинни задачи и довършителна работа, за които не се налага по-сериозна концентрация. Луната в Скорпион, макар и „без курс“, е малко по-благосклонна към родените под знаците и предимно през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Но препоръките за този ден са валидни за всички. Те са валидни и за престъпниците, които на този ден могат да допуснат сериозни грешки и да бъдат заловени на местопрестъплението. В световен план се повишава опасността от тежки инциденти и аварии, катастрофи, прояви на насилие, взривове и природни катаклизми.

Времето – в сряда и четвъртък Луната в Скорпион ще продължи да „мръщи небето“ над много райони в страната. Възможни са валежи от дъжд и сняг, мъгли. За уикенда Луната в Стрелец очаквам да внесе повече слънце и топлина в ежедневието ни. Така че, стягайте багажа за път или за приятелски купони.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)