Вашият хороскоп за 13 и 14 юни 2016

13 юни 2016

В 03:34 часа българско време на 13 юни Луната преминава във въздушния знак Везни – знакът на хармонията, красотата, партньорството и справедливостта. През първите два дни на новата работна седмица ще се нуждаем от спокойствие и ще се стремим към хармония в отношенията с хората, но ще сме по-избирателни в общуването. Ще ни липсва известен процент решителност и ще сме склонни към компромиси. Като знак на равновесието, акцентът на знака Везни ще ни подтиква да търсим справедливост и да тушираме конфликтите.

По-успешно стартират новата седмица родените под знаците и най-вече през първата декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. На 13 юни Луната е в хармоничен аспект с Меркурий, който от този ден вече е в знака Близнаци – знак, който Меркурий управлява и където ще влияе положително на меркурианските теми при тези знаци. Периодът от 13 до 29 юни включително Меркурий като цяло ще бъде ползотворен за родените под знаците и с рожден Меркурий в Овен, Лъв, Везни, Водолей и за Близнаци с благоприятни аспекти към тях в рождения си хороскоп – в общуване, обучение, взаимоотношения с роднини и колеги, пътувания и транспорт, договорни отношения, търговия и услуги.

13 юни е по-дисхармоничен за родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Овните да бъдат внимателни в партньорствата и с опонентите, Раците може да решават лични проблеми или да възникнат грижи с член от семейството. При Везните енергията може да бъде по-намалена, да се предпазват от травми и инциденти. Козирозите да избягват конфликти с началниците си. Сега не е момента да предявявате някакви искания към тях. Телците може да да са по-натоварени с ангажименти и това да им носи напрежение. При Девите и Рибите на дневен ред ще са финансови въпроси, не харчете излишно. Добър ден за творческа работа, за контакти с чужбина, разкриване на тайни, научни изследвания, лечение или дейности в усамотение за Скорпионите.

На 14 юни Луната във Везни в сутрешните часове образува хармоничен аспект със Сатурн в Стрелец, но и дисхармоничен с Плутон в Козирог и с Уран в Овен (фиг. 1). С други думи този ден е по-дисхармоничен за родените под знаците и предимно през втората декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Аспектите на Луната с Уран и Плутон създават предпоставка за високо напрежение в ежедневието – дали поради конфликти с някои хора, дали поради външни обстоятелства и затруднения при изпълнение на ангажиментите. Пазете се от неприятности и инциденти, сдържайте емоциите. Овните и Везните имат подкрепата на Сатурн в дългосрочен аспект и са по-добре поставени в цялата звездна обстановка от останалите, но не бива да се предприемат рискове. В мунданен план денят е зареден с доста предизвикателна планетна енергия, която създава опасност за терористични нападения, тежки инциденти и аварии, протести и прояви на агресия по света. Денят е по-ползотворен и спокоен за родените под знаците и предимно през втората декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще постигате уважението и добрата оценка на хората, ще се справяте чудесно с поставените ви задачи през деня. Във вечерните часове Луната образува хармонични аспекти със Слънцето и Венера в Близнаци, които ще внесат романтика в интимните отношения. Много от вас ще се радват на приятни приключения и преживявания, на подаръци и придобивки, на печалби и най-важното – на любовта на любимите си хора.

На 13 и 14 юни не се препоръчват операции на бъбреците, на околощитовидните и надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, липосукция на бедрата, всякакви естетически корекции. Ако операцията не е спешна, по-добре е да се изчака Марс да тръгне в директно движение на 4 юли (от 1 до з юли е стационарен) и да се планира за след тази дата. По време на ретрограден Марс съществува опасност от грешки и усложнения, от повторни ревизии. А при растяща Луна оперираните се възстановяват много по-бавно. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на заболявания на отделителната система. Месото и месните продукти ще се усвояват добре от организма ни. Желателна е консумацията на храни с повишено съдържание на калиев и натриев фосфат, на витамини А и Е. Ограничете пържените, тестени и сладки храни.

Времето – в понеделник очаквам времето да се задържи приятно, повече слънчево и леко ветровито. Само в западните райони може да има по-разкъсана облачност и краткотрайни превалявания от дъжд, ако изобщо ги има. Във вечерните часове и през нощта, както и на 14 юни, очаквам облаците да се сгъстят и да превалява/прегърмява на много места в страната. Този сценарий може да се повтори и в края на седмицата, но времето като цяло ще се задържи топло.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар