Българите промениха мисленето на Федерациите по бокс

18 ноември 2014

Двубоят между нашето момче Кубрат Пулев и непобедимия Кличко приключи преди дни с тежка загуба за нас, но отзвуците от това събитие ще продължават дълго.

Българите промениха мисленето на Федерациите по бокс

Българите промениха мисленето на Федерациите по бокс

Повод да говорим за двубоя ни дава изненадата и новите мисли, нападнали световните и европейски федерации по бокс. Защо ли?

IMGP7432

Обяснението не е толкова сложно: това е спорт, в който играят големи пари, големи спонсорства, организацията на всяко състезание е свързано с това, колко ще се спечели от залата, как ще се играе, как ще се реализират правата за излъчване… изобщо всичко е ПАРИ!  И ето тук точно ние, българите, „забихме“ нокаута!

IMGP7290

Доста големи  приходи за федерациите, организаторите и консултантите са дошли от приходите в залата. О2 Arena има 15000 места, без най-скъпите VIP места около ринга (на цена за билет 780 евро). Това по силата на простата аритметика генерира приходи от приблизително 10 200 000 евро. А залата бе откупена 2/3 от българи. Изведнъж на европейският таргет небосклон на купувачи на билети излязоха българите! А това, повярвайте, винаги е интересно!

IMGP7380

Очаквайте в скоро време специално внимание към Кобрата. Видя се ясно и точно, с невероятната българска публика на двубоят на 15 ноември, че Кубрат Пулев се радва на специално внимание и всеотдайна подкрепа. А това на бизнес език означава само едно – пари за полети, пари за хотели, заведения, ресторанти, билети за мача…Стига толкова!

IMGP7315

Другото се договаря!  И това предстои!

Предстои да видим, как постепенно нашето момче ще бъде елегантно толериран, нежно побутван, ще му позволяват да играе с ръкавиците, които иска, ще организират двубои в Средна Европа, няма да го пресират с допинг проби, изобщо… Парите и интересите в този спорт ще започнат да си казват думата в наша полза.

IMGP7442

Ето затова БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ В СЪБОТА!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)