Свети Валентин

Бум на кучешките сватби по Свети Валентин

29 януари 2015

Бум на кучешките сватби на Деня на влюбените очакват сватбените агенти, които все по-често организират бракосъчетания за четириноги.

Според стопаните, решили да оженят домашните си любимци, животните не просто казват „да“ с един лай, но наистина усещат любов помежду си. Ето защо заслужават да бъдат обвързани с кучето, което обичат и весело да махат с опашка до края на живота си.

Доста скептици не са съгласни с идеята да похарчиш най-малко 300 долара за сватбата на кучето си, но други наистина плачат на момента „и сега можете да оближете булката си“.

Кучешките сватби са нов и уникален начин на стопаните да поглезят своите четириноги и да им подарят истински Свети Валентин. Все повече хора вярват, че кучетата изпитват човешки емоции и любов и за това заслужават да се обвържат, така както хората го правят. Само че в тяхната церемония първият танц на младоженците е заменен с „първа разходка по тревата“ .

Въпреки че партитата за рождения ден на любимеца са по-разпространени, все по-голям брой хора искат да венчаят кучетата си. Някои имат шафери, а други плащат за цветя, музика, храна за гостите.

Най-пищната сватба на кучета се проведе в Ню Йорк през 2012 г., когато пухкавия бял Хоуп каза „да“ на пуделката Чили, а сватбата беше с благотворителна цел. /БГНЕС

снимка: allfons.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)